Pages

Monday, January 3, 2011

Start Industrial Training...

Salam...haini aku start praktikal kat Paka...oit nebes r...semalam off kan lampu 11.40 malam n tengok jam kul 12.45 pagi aku still tak leh tido lagi, may be tido around kul 1.00 pagi kot...bangun2 pun alarm tak munyi lagi...aku set kul 6.00...tapi bangun 5.45 pagi...wah cam excited je 1st day ni...padahal nebes sesangat ni...

Tengok bangun awal sapa tatau watpe...so hupdate r blog sat...sempat lagi fb n chat2 ngan apiz n jimik tadi...may be gerak kl 7.15 pagi sat gi kot...sebab dai umah ke sana lam 20 - 30 min je...

Papepun, selamat berLI kawan2 sume...smuga okok belake mase LI ni...=)...

Sunday, January 2, 2011

Esok 3hb1 2011...

Salam...esok 3hb1 2011 hari isnin...macam2 permulaan buat setiap insan memulakan sesuatu di tahun 2011 ni...

Esok aku start LI...wah nebes2...so malam ni kene tido awal...pastuh settle sume baju n pape yang patot tu di bawak esok pagi...n kene siap sedia fizikal n mental...hahaha...hope LI ni berjalan ngan lancar serta dipermudahkan urusan dari awal sapa akhir training...selamat berpraktikal kawan2...

Esok start sekolah n kuiah...selamat memulakan sesi persekolahan 2011 buat adik2 sume n selamat memulakan sem II/1011 buat kekawan n junior2...

Sblom tido aku sediakan satu video tok anda sume...=)...samat malam...

video

Harap video tersebut dapat memberi semangat kepada anda untuk mencapai kejayaan...=)...

Saturday, January 1, 2011

1111...

Salam...haini...1-1-11...

Selamat Tahun Baru 2011...