Pages

Sunday, January 2, 2011

Esok 3hb1 2011...

Salam...esok 3hb1 2011 hari isnin...macam2 permulaan buat setiap insan memulakan sesuatu di tahun 2011 ni...

Esok aku start LI...wah nebes2...so malam ni kene tido awal...pastuh settle sume baju n pape yang patot tu di bawak esok pagi...n kene siap sedia fizikal n mental...hahaha...hope LI ni berjalan ngan lancar serta dipermudahkan urusan dari awal sapa akhir training...selamat berpraktikal kawan2...

Esok start sekolah n kuiah...selamat memulakan sesi persekolahan 2011 buat adik2 sume n selamat memulakan sem II/1011 buat kekawan n junior2...

Sblom tido aku sediakan satu video tok anda sume...=)...samat malam...



Harap video tersebut dapat memberi semangat kepada anda untuk mencapai kejayaan...=)...

2 comments:

Liyana As'ari said...

AMIR! RINDU!! haha..takde kaitan pulak komen aku dengan post kau ni.. ~
neway.. bangun awal esok!

mafa... said...

windu sama kamo jugak...=)...Insya'Allah 2011 ni kene bgn awal sentiasa...tq...