Pages

Wednesday, October 15, 2008

DE FC

Assalamualaikum n selamat malam...


Malam ni aku nak share r ngan korang sume ni...Tentang DE FC...DE FC ni adalah team player futsal group kitorang r...Di mana, players kami ni memang handal2 sume yang mana diorang penah menwakili course DEE, daerah, negari n negara...Jadi tak heran la kami hantar players kami ni dalam satu tournament ni...Butir2 adalah seperti berikut:


Tarikh / Hari: 18 - 19 hb 10, 2008 (Sabtu & Ahad)

Tempat: Padang Futsal KK1

Anjuran: JPK KK1


Oleh hal demikian, kami telah menubuhkan satu jawatankuasa DE FC. Di mana, aku akan terangkan serba sedikit dalam organisasi DE FC ni.


CARTA ORGANISASI DE FC 2008/2009


Pengurus Pasukan



MOHD AMIR FIKRI BIN AWANG @ Demir



Jurugambar



MOHAMAD RADZI BIN DOHAT @ Dezi



Juruhiasan



MOHD FAZRY BIN MAHPAR @ Dejan


Pemain




MOHD FIRDAUS BIN MOHD YASIN @ Dede (K)



MOHD AZMI BIN AMAT MANIS @ Demi



MUHAMAD FIRDAUS BIN ABDUL WAHAB @ Dedj



SUKMA CITRA BIN JAFIRIN @ Dema


AHMAD ZUBAIDI BIN ABDUL AZIZ @ Dedi




AHMAD SUFRI BIN ABDUL RAZAK @ Demat




SYAMSUL RAIS BIN AHMED TAZALLI @ Deis





RICHMOND AWANG ANAK LANGAI @ Dewan




Budak Milo





MOHD AIZAT BIN BAHARIN @ Debun






THANACHELVAN A/L RAJAN @ Dena


Pasukan Sorak







NOR ASIAH BIN AHMAD SUKORI @ Decah









SITINURUL HAJAR BINTIMAT YUSUF @ Derul









NURUL FATIHAH BINTI MOHAMAD @ Deha







AIMI SHAKIRA BINTI YUSEH @ Deshak





OLIVEA KAREN AK BUHAN @ Deya



Seramai 18 orang ye adalah tunjang kepada DE FC...Yang mane kami ade juruhias coz dalam tournament ni players wajib mengenakan kain pelikat...Tak kisah r nak pakai ke, nak buat tanjak ke, buat sanggul ke, n so on...Sekian saje serba sedikit penerangan tentang DE FC...Insya'Allah next time akan aku detailkan lagi...


P/S: Kawan2 janganla marah ye aku letak gambar korang time 1st day masuk KUKTEM lu...Walapon korang banyak bubah...Sekian, wslm...

7 comments:

tangas usadas said...

http://usadasbragas.blogspot.com/ visitar mi blog besosssss carla

Lusmays said...

nape la letak pic lame amir oii...

R4D21 said...

ish..mana gambr aku..x ada pon...gmbr kau ngn org lain suma ada....pastu ada satu gambar bdk yg mahacho dan hehemsem tuh gmbr sapa?...huh..ni yg x puas ati nih...gmbr org lain blh ltk ..gmbr aku x bleh plak...

Jaj@n said...

agak kecian aku tngok gambo2 ni..mane tah gambo aku..name ade, muke orng laen..
menci arr....

xsuke2..

mafa said...

rais - letak pic lame? old skol skit... hahaha...

radzi - gambo ko ader r...xkan xcam muke sendiri kot...ke nak suh aku besarkan pic ko?hahaha...

jajan - aik? aku nengok same je macam muke ko.. yg lain skit pun cermin mate je...hahaha

static- areA said...

lawer nyer gambo ak tue...
eee...lawo nyer...
lawo sgt2..
siap ko mir..
huhuh

R4D21 said...

laa...buhdak mahacho hehemsem tuh akuh ke rupanya....(amir yg ckp...gmbr tu gmbr aku, aku ikut ati x caya..tp dah amir ckp cmtu,trima je la)...mumumuwahahahaha