Pages

Saturday, January 10, 2009

Saturday is Sabtu...

Assalamualaikum dan salam maghrib...

Hari ni kitorang kuar ade dua hajat...1st, tengok baby boy Pn. Maniha (lecturer kami time dip dulu, yang ajar control semI/0607)...Yang mane baby tu lahir 15hb12, 2008...10 hari selepas besday aku...Semase menjengok baby Pn. Maniha, aku tengok abun la orang paling excited skali...May be abun tak sabar2 kot, nak ade baby sendiri...So, apa lagi abun, ayuh!!!

Ni la Luqman Hakim...Putera sulung Pn. Maniha...

2nd, terlaksanalah janji2 yang telah dikotakan oleh jimi...Alhamdulillah...Sampai abun, jimi, jajan dan radzi serta aku tak larat nak jalan2...Akmaklum la aras meter tank menunjukan menhampiri infiniti...Sampai tak karok...Kalo karok, ti nana cakap hujan lak...Seperti sblom2 ni, di mana abun karok, hujan...Tu musim dia la (kuasa Tuhan)...

P/S: Next sem kite tengok sape lak yang dapat?Same2 la kite doakan sume orang dapat deh...Baru syok...Merase sume...Insya'Allah...

6 comments:

Jaj@n said...

comel kan anak Pn Maniha...cute sangat..!!

mafa... said...

yup...
aku pun sabar2 nak tengok anak ko ni?
bile lagi?
cepat...cepat...
hehehe...

R4D21 said...

yup..yup..baby tu mmg comel...huhu..mcm aku kecik2 dulu...hua..hua..hua..

(p/s: sekdr jeles pada baby yg comel..../word verification"boxica")

mafa... said...

betul ke radzi?
aku just angkat ekor sendiri?
hahaha...

NANA_arizona said...
This comment has been removed by the author.
NANA_arizona said...

Sampai tak karok...Kalo karok, ti nana cakap hujan lak...Seperti sblom2 ni, di mana abun karok, hujan...Tu musim dia la (kuasa Tuhan)...

mane de aku kuarkan statement jgn karaoke..
suke nak salahkan aku..
hahaha