Pages

Friday, January 23, 2009

Selamat Tinggal Jan...

Assalamualaikum dan selamat malam...Sedar tak sedar aku da masuk minggu yang ke lima da tuk sem ni...Rase kejap je...Kat sebulan da duk kat u tuk 2009 ni...Esok start cuti mid sem yakni aku last duk kat ump tuk bulan januari...Kan mid sem break seminggu kan, lagipun aku balik ump 1hb2 ni...Alhamdulillah dapat balik umah...Mengikut diari aku yang lepas2, sepanjang aku masuk u ni, aku la orang 1st balik sebelum hari cuti...Tapi sem agak mengejutkan la, sebab ada orang tegur aku nape aku balik lambat sem ni tuk mid sem, lambat pun sari je...Ntah nape...Aku tak tau plan aku cuti ni...Kawan2 pun ramai tak balik, lagipun ramai gak yang da keje...Papepun, aku nak ucap selamat bercuti kepada rakan2 ku sume...Jaga diri leklok...Pulangnya kamo ke rumah dengan keadaan sempurna/sihat, baliknya same seperti pulang tu deh...Opsss, lupa gak nak wish Selamat Tahun Baru Cina kat budak2 cine yang menyambutnya...Nak limau sedikit...

3 comments:

NANA_arizona said...

ape motif pic dgn lan januari ni.. penat pikir ni.. hihi..

mafa... said...

CNY la...hehehe...tapi pic tu opera...hehehe...

NANA_arizona said...

ohw.. tak silap aku.. aku pun ade amik pic dgn ie.. tym tu pas setle performance koir dgn program dak2 kimia. MATRESS.. lelaki cineh tu rilek~