Pages

Thursday, April 9, 2009

Nicnic...

Salam...Mekaseh la kepade pemberinye tu ye...
***********************************************
P/S: Sori la lambat upload pic coz my laptop poblem...To juki; laptop aku poblem gak tau...Ni pun pinjam laptop my rumate...Doakan laptop aku kembali berfungsi ye...

12 comments:

Juki said...

cian kat mu mir...
ok aku doakan..
tp bgus gak!! xlah mu sibuk sgt edit blog tu...
huhuhu...

Jaj@n said...

wahh..
sape kasi kat ko tu mir..?? ni kene buat pengumuman ni..

PERHATIAN KEPADA SEMUA,AMIR SUDAH BERPUNYA..ULANG SUARA, AMIR SUDAH BERPUNYA..!!

tahniah amir..

mashi_amie said...

haha..tercapai jugak hajat ko..aku tau beli kat mane harga bape..dh survey awal2 hehe...

mafa... said...

juki;

yup memang cian kat ku kan...
sabo je la...

mafa... said...

jajan;

kamo jgn buat gosip ye...
ni plan korang la kan...
papepun, wakenebeb...

mafa... said...

mashi;

korang la ni...
semalam aku jadi bingung jap...
aku ingatkan main2 je...
padahal seyes...
ish ish...
nasib baik aku takde penyakit kronik...

Wahida said...

x clear ar gambar cincin tu...aku x nampak...wane ape cincin tu?
sape yg bg?
wahhhh...amir da berpunye ye...jeles gile aku...
simpan elok2 ye cincin tu..kalau blh pakai tiap mase...baru la org yg bg tu rase dihargai...btl x???

R4D21 said...

wahaha..amir hari ni senyum sampai telinga...asyik senyum x henti2..yg x leh tahan tu marah pon senyum...ishh..ishh...sbelum ni pon ada gak yg suka senyum x henti2 ni..tp skarng dh ada pelapis..blh buka kelab senyum la klau cam ni...lulu

(p/s: ...senyumlah..krna..senyum itu sedekah yg plg mudah dan murah...huhu..psl laptp tu sabar je la amir..skali skala mmg ia nak merasa duit tuan dia...nak mnja2 lah katakan..)

Jaj@n said...

amir.. ni buakan wakena beb ok..!!
bukan ke tu permintaan ko sebelom ni.. sekurang-kurangnya ade la jugak nnt orng jaga makan minum ko kann..

hehe..biar betol radzi, semyum smpai telinga..?? wahh, yg aku prasan muke amir dari smlm xberubah-ubah kaler merah je memanjang.. blushhing eaa..

mafa... said...

wahida;

x clear ke gambo tu...
maap la ye, tapi macam da clear je nengoknye...
mekaseh sape yang bagi tu...
walapon malu, tapi kene try...
Insya'Allah jaga ngan baik, mcm diri sendiri (kan pakai kat tangan)...
I APPERIATE...

mafa... said...

radzi;

senyum la senyum la alahai cek mek molek...
x reti la nyanyi...

senyum satu...
senyum dua...
senyum tiga...

tapi aku senyum jenis yg sepuluh ke?
hahaha...

ye la walapon aku dalam tekanan aku kene wat diri aku hepi...
kalo aku terus tension, maka aku akan semakin bertambah tekanan...

mafa... said...

jajan;

kalo ade orang jage makan minum aku, ti berisi la aku kan...
hahaha...
ape ni mengarut je aku ni...

aku juz gurau je mintak dalam blog aku tu...
tapi nape jadi seyes?

ti kalo aku mintak pape lagi boleh?
hahaha...

demand lak aku ni...
tak baik la...
hahaha...