Pages

Tuesday, August 24, 2010

Baju...

Salam...wah rajin bebeno aku hupdate blog neh...ari neh saje da masuk kali kedua...hahaha...yang sebenarnye nak citer pasal baju baru neh...baju baru dapat...bukan nak nunjuk2 pom...jadi nak citer jer...bukan mahal pom baju neh...

Yang sebenarnye ialah baju neh adelah baju kelab kayak aku...aku baru dapat daripada pasha td...citer dia cam neh...tadi lepas jer habis kelas BEE4133 Power System Distributions and High Voltage, aku terus gi jupe pasha nak hamek baju tuh...

Mase nak gi hamek baju tuh, terserampak la ngan un n mami...dia tanye nak gi mane?aku jawab la nak gi hamek baju...baju tuk dinner (4BEP akn wat dinner pd 24hb9 neh, kpd sesape lom bayar duet tuh sile la berbuat demikian menjelaskan bayaran sebanyak lime pulo hengeh kat aku, due date diz wex)...mami n un mintak maap ek...tertipu sedikit kamo tadi...jajan pom same gak terkene...mintak sori yer...

Ni la baju, xnak bape hodohnye...

Ni lak pandangan daripade belakang...simple jer...

slepas gi hamek baju...abun n jajan hajak gi timbang berat...nak nengok berat badan naek ke turun...

wah tak nak bape terkejuz sangat la bile timbang...da agak da cam minggu lepas gak...

gambo atas ni ibarat kitorang la...fikri tuh mang kurus tak cukup berat...poser neh dia turun hamper sekilo lebeh...manakala jajan maintain jer berat berat tuh...ilutrasi gambo kat atas tuh x sensuai ngan jajan yer...sebab ape?sebab jajan x maju ke hadapan, dia hanya melebarkan sayap kanan n kirinye...hahaha...manakala berat abun turun gak sekilo...gambo tuh mang sesuai ngan abun...mintak sori yer...hahaha...

5 comments:

R4D21 said...

lawanya baju...lawanyaaa!!!!...nak satu!!..nak satu!!..blh aaa..blh aaa!!!..

mafa... said...

promosi rm20 henget jer...hahaha...

Jaj@n said...

lawa la mirr.. simple dan menarikkk..

Jaj@n said...

ade lagi satu.. aku kan nmbor dua atau nmbr 3 dari kiri.. (gambo orng kurus ke gemok)

siot je ko tag aku yg nmbr dua gemok.. damnnn~

mafa... said...

erm...cam xsensuai jer ko no 2 ato no 3 dr kiri...hahaha...
tuh da kire hokeh da aku mention ngan gambo tuh...seb baek aku xletek gambo yg gemok2...