Pages

Monday, December 27, 2010

Result...

Salam…Alhamdulillah rezat sem I 1011 da kuo (padahal da lame da tau, juz arini officially nye yang kuo)…hope sume berpuas ati ngan rezat tuh…syukur Alhamdulillah…



Itulah graf rezat setiap sem sepanjang aku duk mengaji sarjana muda ni…bese la orang blajo ni ade turun naik gak keputusan dia…cam orang bernege la…ade untung rugi gak…

Daripada graf tuh bersyukur la ngan rezat tuh…sebab sume lulus setiap sem…Alhamdulillah...lega ati…tapi aku tak puas ati ngan dua sem ni…yang mane sem I 0910 (3rd yrs) dimana rezat aku jatuh merundum…GPA 2 lebey, ± 0.0x nak 3…aku rase (bukan rase da, mang konfem r) satu kelas jatuh giler pointer sem ni disebabkan subjek tuh…disebabkan subjek tuh gak slip rezat ade title comel (stand for grade C)…dia ajar terus je dapat title tuh…ditakdirkan sem II 0910 (3rd yrs) dia ajar gak…gred pun same cam yang sem lepas tuh…

Aku bukan nak mengungkit tapi nak membangkit…tak baek dow…=)…takpe la mende da jadi…so lupe je la…fokus yang seterusnye lak…papepun, selamat menjalani LI (Latihan Industri) sume (seb bek LI takde pointer juz HW - Hadir Wajib lulus je)…LI leklok sume ye kekawan…selamat menjalankan task yang terakhir neh untuk mengengam Bachelor of Electrical Engineering (Power Systems)

Nota: Tesyen sat mase duk hupdate blog neh...black out...seb bek jap je...

6 comments:

Liyana As'ari said...

congratulation ;P ~

may u succes in everything ya.~ keep on trying even seems to be no hope at all ;)

4KU5T4T1K said...

ade graft tu mirr.. perghh.. wat kn ak 1 bule? huhu

mafa... said...

nana...tq...gud luck too u...u da bergelar engineer da...i baru student...=)...

mafa... said...

shak...graf saham r ni...blh jer...35.1 nk x?=)...

Liyana As'ari said...

rezeki ade kat mne2~
aku ni pun kalau Tuhan nak tarik bile2 je eng tu..~ need to be prepared oso.. T.T

mafa... said...

yep btl2...tarik blk?may b kamo nk tkr title kot kpd postgraduate ek?