Pages

Thursday, December 23, 2010

S vs XL...

Salam...haeip...ermmm sedo xsedo da kat sevulan da cuti ni ek...cuti ceginih tak wat pape pun...duk umah je...keje RTM katenya...rehat tido makan...kalo cuti sebulan ceginih konfem rama leh naekan berat badan...tapi aku ni...maintain je...rase cam makin turun ade la...adoiya...

Tu la kan...kalo orang gemuk nak kurus...orang kurus lak nak gemuk...tapi aku nak berisi ler skit...tapi aku ade dapat petua la kan cara2 nak naekan berat badan neh...pagi2 makan ubi kentang (tak kesah la cara hidangan dia camne tuh)...tapi aku tak try lagi ni...bole caye ke tak ek?blom try blom tau kan...so samat mencuba la ek...



Nak share skit pasal kesehatan ni...sile click here...

6 comments:

Jaj@n said...

wahh, penceritaan mcm kenal je.. gaya penulisan dan gambar2.. sungguh meriahh..

=)

disini, saya nak menegaskan bahawa saya takut gemokkkk...!!
sekian

mafa... said...

yep...sebab smlm saya duk study pasal meriah skit...busan2 "gitew"...hahaha...

jgn tkt gemuk...tkt la mati...hahaha...

Jaj@n said...

kerana gemok boleh menyebabkan mati.. kesimpulan nyer gemok menghampiri kematian..

mafa... said...

ooo cam tuh ek...so aku xyah gemuk la ni...

Jaj@n said...

kau mmng xyah gemok.. cume kene berisi skit.. sekian..

mafa... said...

yep mang tol...so sedekah la lemak2 tuh...=)...