Pages

Thursday, March 12, 2009

JABS Aku Mintak Maaf...

Salam...1st of all, aku nak mintak maap kat JABS (Jajan, Abun, Bidi, Sukma) ahli group aku sebab terlupe bagitau korang pasal wat slide presentation tuk pojek autotronics kite tu pagi tadi...Tapi Alhamdulillah,walapon dalam kelam kabut; akhirnye kite berjaye gak siap slide dan present ngan baik serta pojek kite berfunction...Papepun, maapkan aku ye...


2 comments:

Jaj@n said...

no problem..
ape yang penting..!!
KERJESAMA..!!

(walaupon aku benci giler tngok cite tu, tapi aku suke dgn statement dia)

mafa... said...

asal lak benci...
bez la...
abun sanggup tunggu kul 2.30pm di tv9 tau...
bez la...