Pages

Wednesday, March 4, 2009

Pulang...

Salam...Eee...Tak sabar2 aku nak balik umah...Da kat sebulan aku tak balik umah...Kalo tepon umah, bile nak balik?Aku cakap la, aku sebuk...Nak wat macamane...Tapi sekian lame aku plan nak balik umah, ade je yang tak nak bagi aku balik; keje la...Aku harap besok aku kene balik gak walo macamane pun...Aku mahu pulang seperti nyayian amuk tu...

Aku nak balik lepas lab industrial installation...Tak kire la...Aku nak balik gak...Aku rindu sangat2 kat family aku...Jom sape nak ikut aku balik ganu...Jom...

Kepada sahabatku juki; aku boleh balik umah gak...Tak yah wat surat cuti pun...Hahaha...

4 comments:

NANA_arizona said...

im stay here for one reason..

"softskill"

cukup kuat kah alasan itu bile seeorang IBU bertanya dgn nada keibuaannya....

"nape nana tak balik..tp erin boleh balik ni.. ??"

mafa... said...

nana sabo je la ye...
nape la ump wat soft skill hjg minggu ni...
tak adil betol kan ump ni...

NANA_arizona said...

kau balik ea..
bak dtg kopok lekor ea..

Juki said...

amir jahat...
aku buat surat terpaksa..
kalau x buat... x dpt balik ar...
tgklah nanti mu dh keje....
kot2 lagi teruk dr aku...
huhuhu.....