Pages

Monday, March 2, 2009

Langsai Akhirnya...

Salam...Tadi aku try bukak course work aku tapi tak dapat...Sebab aku punya hutang sama ngan UMP la...Hutang yuran sem ni...Almaklum la aku tak bayar lagi hutang sebab aku tidak punya wang sebab pt aku lom masuk lagi seblom ini...

Tapi kan, pada suatu pagi yang indah dan mulia aku menerima mesej dari no 32462 pada jam 07:34:42 bertarikh 28 Febuari 2009...Menyatakan pt aku da masuk...Alhamdulillah da masuk akhirnye...Sblom ni aku asyik duk membebel je dalam hati aku ni...Bile la pt nak masuk ni...Berkat kesabaran sebulan aku menunggu akhirnye masuk gak...

Tapi tadi aku pegi la kuar duit sebab nak bayar yuran aku ni...Aku pun pegi la ATM BIMB...Selesai suda, aku pun pegi la BPA sebab dalam BPA tu kan skali ngan pejabat bendahari...Nasib baik la aku tak amik lagi nombor sebab aku tengok kat bahagian bendahari tu gelap...Pastu, aku tengok ade tertampal notis...

Rupe2nye pejabat bendahari da tukar tempat da...Bertukar ke tempat yang baru...Library yang lame tu...Nasib baik dekat je BPA ke pejabat bendahari kat tempat baru tu...Kalo jauh, memang aku marah...Da la time tu hujan...Nway, aku rase lega da sebab hutang da langsai...Tapi hutang loan lom langsai lagi ni...Insya'Allah dapat keje ti bayar la balik...

6 comments:

Jaj@n said...

boleh la blanje..!!

mafa... said...

Insya'Allah...
janji perlu dikota...
tak kegitunye ek...

s y a [M] s u l r a i s said...

amir..nk duit!!!
pastu,bile nk blanje aku??
lapo la pulak..

mafa... said...

ko ingat aku bank ke nak mintak duit ni?
ek eleh aku nak blanje ko wat sombong...
tak nak makan ngan kitorang...
tak kegitunye mencik?
hahaha...

NANA_arizona said...

nak jugak amir spend..(tibe2)

lalaalla..

mafa... said...

jom r...
datang la jupe aku...