Pages

Friday, March 27, 2009

Sepetang Bersama Cryovac...

Salam...Lame tak update blog...Kat seminggu da...Almaklum la busy sangat skang ni...Kan da nak habis sem...Test II menyusulkan...Alhamdulillah selesai suda tiga test untuk minggu ni...Minggu depan lak ade tiga test lagi dan akhir skali minggu satu lagi ade satu test yang last skali...

Ok la, nak citer pasal semalam...Semalam kitorang ade wat visit kat factory kat area gebeng...Cryovac name factory tu, dia wat chemical product (packaging plastics)...Ni gara2 subjek OSHA (Occupational, Safety, and Helath Act), kene wat assignment dia la...



Ni la team aku...Bidi, abun, jajan dan aku...Sebenarnye berlima, yang peginye empat coz radzi ade kelas time tu...



Dengar briefing daripada en. kk, person in charge tuk lawatan kami semalam...Macam operator kilang je nengok pakai tu...



Sebenarnye kitorang pegi dua team...Team un satu lagi...Gambo un takde coz un yang amik gambo ni...



Bersama ngan en. kk...En. kk ni mesra orangnye...1st time dia col aku aritu, boleh mesra lak dalam perbualan tepon, padahal tak kenal pun dia...Memang mesra orannye...



Korang nampak tak ape tu kat tiang tu?

4 comments:

R4D21 said...

huh..x adilllll...nak..iiii..kooottt...wawawa

mafa... said...

lor...
semalam ajak tak nak ikot...
ape kate kalo orang yang tak pegi tu kene wat report...
stuju x?
hahaha...

Jaj@n said...

betol2..
radzi buat report..lalala..
laen kali siapkan keje umah dulu.. basuh kain, basuh pinggan mangkuk, sapu smph, mop lantai..klau dah satel baru bleh ikot.. ni tidak, keje xsetel nak ikot.. padan muke..!!

mafa... said...

stuju sangat2...