Pages

Monday, February 23, 2009

Aku Kene Tag Lagi...

Salam...Ish ish...Aku kene tag lagi oleh jajan...Gambo seksi...Sori la aku takde...Aku tak seksi r...Bak kata jajan "kite kene sopan"...Hehehe...Ni arahan dia:

1. Tangkap @ sertakan 3 gambar anda yang anda rasakan paling seksi.

2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan.Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu seksi. Sertakan!

3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi bagi anda.

4. Tag 5 rakan-rakan anda yang seksi.


Ni gambo aku ngan jimik...Aku rase seksi sebab pakai kain pelikat...Hehehe...Orang pompuan cakap, lelaki nampak seksi bile pakai kain pelikat...Betul ke?









2nd gambo ni lak, aku rase seksi kat mulut tu coz mulut aku penuh ngan buah oren, mata yang pejam tu yakni takut nengok benda tu dan tangan yang menunjukan sesuatu gitu...





Last gambo ni lak, aku rase seksi kat gigi tu...Coz senyum gitu...Hehehe...









Then, aku fwd tag ni kepada:


  1. Juki
  2. Shak
  3. Nurul
  4. Nadirah
  5. Atirah

11 comments:

NANA_arizona said...

"Orang pompuan cakap, lelaki nampak seksi bile pakai kain pelikat...Betul ke?"

i approved this 1.. hihi..

mafa... said...

ye ke...
hehehe...
lepas ni gi cafe slalo pakai kain pelikat la...
hehehe...

Jaj@n said...

tapi kan klau prmpn seksi cam ner plak ea..??

mafa... said...

aaa...
xtau la aku...
kite kene tanye sape ek?

NANA_arizona said...

mungkin terletak pd kain batiknye...lalala..~

mafa... said...

ye ek kain batik...
sebab tu la pompuan x pakai kain batik selain kat bilik...

NANA_arizona said...

haha.. kat bilik pun belom tentu pakai.. coz kain batik agak bahaya.. sbg studeng ump.. kite kene pentingkan safety.. hoho..

p/s : amir.. pic kau dri tepi nampak seksi. hoho.. (bukan aku yang ckp.. rumate aku..)

mafa... said...

seksi ke aku...
xcaye ah aku...
aku xsuke pakai sluar pendek...
hahaha...
sape rumate ko tu?
azmina, mas n sape ntah sorang tu?

NANA_arizona said...

perghh.. kenal sume rumate aku?
pelik2..

a)azmina a.k.a min
b)masita
c)farah bazilah

anw : bukan semua di atas

mafa... said...

hbs tu sape?
aku kenal setelah aku menhayati blog ko...
hehehe...

az-roy said...

amir ganuuuuu...