Pages

Thursday, February 19, 2009

Kembali Senyum...

Salam...Da lama aku tak update, aku punyai kekangan masa yang tak menginzinkan nak coret2 blog ni...Sebelum tu aku nak rangkumkan semua sepanjang aktiviti aku pada minggu lepas dan setakat arini...

Minggu lepas adalah minggu yang memenatkan otak yang terpaksa dikerahkan...Ada tiga test, satu assessment, dan serba sedikit assignment...Alhamdulillah, selesai sume da...Tapi aku nak citer la skit ni, aku masuk debat NC (Naib Canselor) tau...Aku tak tau macamane boleh masuk debat ni...Ni sume gara2 ajakan radzi daripada KBP (Kelab Bujang2 Penyanyang)...1st bersidang kitorang menang; jadi kerajaan kalahkan MPP...Tapi sidang seterusnya; ok la...

Minggu ni aku stress skit sebab aku tak sehat; gara2 debat la (aku tak marah kat ko radzi)...Aku ni takleh tido lambat...Almaklum la aku ni sorang yang menjaga kesihatan...Pastu, hari selasa kelmarin tu, laptop aku wat hal, terpaksa kene format...Da la pagi esok tu aku kena public speaking, kene la cari serba sedikit maklumat...

Tiba la hari, hari khamis yang penuh bahagia sebab hari ni takde kelas... Kelas power cancel...Listen to me...Bahagia ape?Hati aku berdebar je...Coz duk pikiaq test signal...Alhamdulillah, akhirnya dapat gak aku jawab test signal tadi...

Lepas jawab test signal, bidi ada wat sedikit jamuan...Jamuan ape?Tanye bidi sendiri...Jimik dan mencik; sombong...Orang ajak tak nak datang...Sukma walapon orang da bersurai dia datang gak...Papepun, jimik dan mencik hapuskan skandal, pakailah spendel... 8-)

...Abun pirate makanan...
...Hah tu la jamuan kitorang...
...Pirate bungkus muka hensem...

5 comments:

R4D21 said...

hehe..x sia2 mu tdr lewat....dapat masuk suku akhir tuu...huhu...
(p/s: tp fazz pon dah mula senyum memanjang dlm dua tiga ari ni...hu..)

Jaj@n said...

betol tu amir..suku akhir..
aik radzi, xde kene mengena dlm ini cerita...

eeee..geram2...

mafa... said...

radzi: suku akhir...aaa ye la...terlupa aku nak letak ye...hehehe...

jajan: xpe la, xde kene mengene...to next post aku wat pasal ko la...boleh...

Juki said...

asal gmbr aku x de dlm page ni?
sedih!!!

s y a [M] s u l r a i s said...

makan x ajak..
xpe xpe...mcm ni ar..
kihkihkih